Subministrament elèctric

El preu de la llum

A través dels mitjans de comunicació, s’està alertant a la ciutadania, que el preu de la llum, a finals d’aquest mes de gener, serà excessiu, desorbitat. Si a això afegim la crisi de la pandèmia, ens provocarà als ciutadans, un malson, un bon susto.

S’ha acabat un any pèssim, desastrós, i en comença un altre amb greus conseqüències. Descens en els termòmetres i increment en les tarifes elèctriques. El gran perjudicat serem els clients, que depenem de les companyies, empreses privades de la xarxa elèctrica. 

El govern ja ha reaccionat, demanant que la CNMV (Comissió nacional del mercat de valors), investigui si el sector elèctric ha actuat bé.

L’electricitat és un servei, una necessitat imprescindible davant d’inclemències climatològiques, com pot ser el fred en l’hivern.

El PSOE i UP han de buscar solucions, han de treballar conjuntament i han de trobar una sortida fiable (aturar aquesta pujada prohibitiva de la llum), perquè la ciutadania pugui arribar a finals de mes sense traumes. Ministeris competents, arremangant-se i esforçant-se al màxim, per no malmetre més la precària situació econòmica de molts ciutadans, que amb prou feines arriba a finals de mes. Urgeix una solució!

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!