Rodalies Sant Sadurní

Ja ho era quan el bus urbà donava la volta al mig de la carretera; i ho és ara en obres l’estació de Renfe de Sant Sadurní, quan hi ha “l’embús” de -bus urbà, -bus Renfe (línia- Sant Sadurní-Martorell), -cotxes/camions que venen de l’autopista, -cotxes que entren a Freixenet i –vianants de a peu.

Crec que una altre mesura, s’ha de prendre, Sr. Alcalde.

Se Sr. Ribas, que hi va haver una reunió del director general d’Adif amb els alcaldes afectats (Gelida, Subirats, Sant Sadurní, Sant Llorenç d’Hortons), per planificar i acordar el retràs en les obres. D’acord, malgrat que, insisteixo és un “perill constant”, veure aquesta situació.

Per tant quelcom provisional que faci efecte i eviti qualsevol desgracia, seria Sr. Alcalde, rebut i vist de bon grat.

No és una critica, una queixa Sr. Alcalde. Si en canvi, és un suggeriment per un bé, per contrarestar possibles incidents, anomalies.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!