Instalacions esportives

Camp de futbol i vestidor

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els vestidors del camp de futbol de Sant Sadurní, era una carència, un reclam que tots els partits polítics representats a l’ajuntament (oposició), demanaven a l’equip de govern, almenys des de l’any 2010-2011. Malgrat tot s’haurà d’esperar a l’any 2022, paraules del Sr. Alcalde, a que el camp i els seus vestidors, siguin una realitat.

L’esport a Sant Sadurní no es mereix tant de “retard”. Dic l’esport en general, doncs el pavelló de l’Ateneu Agrícola, també esta i estarà en obres fins finals de l’any 2021.

No se si ha estat iniciativa seva, o bé ha estat iniciativa del seu soci de govern. El que si li puc dir, Sr. Alcalde, és que ja era hora que una obra d’aquestes dimensions, es realitzes. Doncs, sap també, que Sant Sadurní, era per les poblacions veïnes, el “hazme reir” en aquest capítol esportiu.

Molt bona noticia per el club, Unió Esportiva Sant Sadurní. Podrà celebrar els seus 100 anys d’història (amb retràs degut al Covid), en unes instal·lacions dignes.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!