Salut mental

Totes les empreses catalanes necessitarien un psicòleg

Totes les empreses catalanes necessitarien un psicòleg. AMIC

Totes les empreses catalanes necessitarien un psicòleg. AMIC

Sense cap mena de dubte aquest és l'any de la salut mental. Per fi en parlem a tot arreu i ha deixat de ser un tema tabú. El problema és, en molts casos, que l'entorn laboral pot desencadenar en un trastorn depressiu o mental, si no s'arriba a temps.

Moltes de les baixes que hi ha a les empreses catalanes és degut a problemes que amb un professional de la salut s'haguessin pogut reconduir o solucionar.

Evidentment, la pandèmia del coronavirus ha sigut un moment de reflexió per a tothom. De totes les crisis n'extraiem algun aspecte positiu. I molts treballadors ens hem replantejat la nostra vida. Sóc feliç a la feina? M'agraden les dinàmiques? Puc créixer? Tinc estabilitat? I sobretot, la meva prioritat: tenir més qualitat de vida.

I, per aquest motiu, considero que un psicòleg seria essencial per als treballadors de les empreses del nostre país. Per aprendre a gestionar el nostre dia a dia, posar límits, millorar el nostre benestar.

Benvinguts siguin els psicòlegs a les empreses catalanes. Potser cada 15 dies. O cada mes. Donem prioritat a la nostra salut mental. Tots hi sortirem guanyant.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!