El pitjor final

El Sitges-Suburense juga una fluixa part reaccionant a la segona igualant el marcador però cau a manca de tres minuts del final amb el gol de rebot

• Toni Muñoz |
  • 21-03-2019

Surt creu de nou a casa

L’equip suma la sisena derrota al municipal d’Aiguadolç del que va de temporada

• 13-03-2019

La reacció arriba tard

El Sitges-Suburense jugava el partit ajornat corresponent a la jornada 19 suma la segona derrota en el que va de campionat amb el Santa Eulàlia

• 05-03-2019

Remuntada de mèrit

El Sitges que perdia per 2-0 als primers 30 minuts li dona la volta per dos cops al marcador en un partit boig

• 26-02-2019

Punt de desgast

El Sitges-Suburense acaba empatant el partit tot i jugar més 18 de minuts amb 9 jugadors

• 20-02-2019

La qüestió és sumar

L‘equip de Xavi Hereu porta dues victòries i dos empats en el que va d’any

• 13-02-2019

Les baixes passen factura al Sitges

Dos gols en el primer quart d’hora de la segona part donen el triomf a un Penya Jove més efectiu que l’equip sitgetà de cara a barraca