OPINIÓ

Reflexionem companys, reflexionem

Des de que es va fer el pacte de govern, fruit de les últimes eleccions municipals fa quinze mesos, va ser el més ràpid de la historia de la democràcia, des del principi ja es comentava que un matrimoni a tres bandes tan dispar fet amb tanta pressa, i sense fonaments programàtics, no tenia gaire recorregut. Aquell pacte, va semblar mes per posar en un llibre de records guinees, que no pas per fer un govern sòlid i interessat pel benestar dels vilatans de Cubelles.

Molts sabem del perquè ICV, va corre tant a buscar UC com a soci de govern, unes hores desprès del recompte de vots, perquè per la candidata d’ICV, avui alcaldessa de Cubelles, tenia que demostrar a si mateixa i davant dels seus, que si podia arribà acords amb altres formacions politiques, i també per deixar els Socialistes a la oposició, al que els seus votants no esperaven, es que uns comunistes pactes amb el PPC

També a UC Reagrupament ja els hi va anar be la proposta d’ICV, ja que per ells també era important deixar a CIU a la oposició, i com no, amb un afany de demostrar la seva pròpia victòria davant d’aquells que feia uns mesos varen trancar relacions polítiques, inclús personals.

Un cop ajuntats aquests ingredients, planejats només per fotré, lluny de posar sobre la taula aquells projectes que es podin assolir com a grups polítics per Cubelles, ha donat, el que ha donat, un govern de quinze mesos. Quan uns grups politics seuen a la taula han de deixar els temes personals fora, això hagués estat el millor pel poble, en canvi aquí ha estat al contrari, les rancúnies i les males relacions envers a altres partits va fer unir els dos partits majoritaris, UC+ICV.

Tenim un fet molt palpable per afirmar el que estic dient, després d’anys de lluita per aconseguir que els Plens Ordinaris es celebressin cada mes, arriba aquest govern i els imposa cada tres mesos, aquesta es la mostra del govern encapçalat per ICV que el que ha primat des del principi es el desig de anular els grups de CIU, i PSC deixant-los sense paraula, només que un cop cada tres mesos. En tan sols un mes, Cubelles, s’han perdut 20 anys de democràcia.

La reflexió que faig envers el cessament del grup UC per votar en contra dels pressupostos i plantilla, és d’uns politics de poca volada, i nul•la experiència, tot i que esperava que alguns d’ells la haguessin adquirida en èpoques passades, i altres el estar al costat de una persona, que entenia la política al servei propi.

Pel que puc deduir ja feia temps que durava el malestar entre els tres grups del govern, la cap de llista d’ICV en sap molt de provocar les crisis, ho fa, atiant als altres, així es treu tot allò del seu voltant que li fa nosa, es una manera de fer, que no es molt honesta, aquesta practica l’ha utilitzat sempre, amb els primers que va formar llista, amb els segons que va fer llista, i amb els terces que ha fet llista, estic segur que els companys de l’última llista li duraran més.

Faig una reflexió de tot plegat i crec que els de UC han caigut a la trampa que els hi ha parat la responsable de recursos humans, en votar en contra en el Ple, del que va votar ICV i PPC, el que podien haver fet es abstenir-se, d’aquesta manera haurien tingut temps d’explicar des de dintre el que ara de fora no es creïble. Ara que no ha passat res que jo no esperava, el que no esperava es que passes tan aviat. O no senyors de UC?

Reflexioneu companys, reflexioneu.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!