Fons del FLA

Carta oberta al Sr. Cristobal Montoro. Ministre d'Hisenda del govern de Madrid

Sr. Montoro, sota el meu punt de vista crec que la seva preocupació per fiscalitzar els diners que el seu govern decideix transferir del fons del FLA a Catalunya arriba tard i malament.

Aquesta fiscalització dels recursos transferits a la nostre comunitat, ja ho tenia que haver fet quan al PP tenien la necessitat de pactar amb CIU, i no ara que molts catalans hem decidit democràticament prescindir dels seus serveis.

Al que em fot més de les seves declaracions com a català es que digui que vostè esta per pagar les factures que no paga la Generalitat de Catalunya, però no diu que si de debò les paga, son amb els diners nostres, de la gent que viu i treballa a Catalunya i que vostè ens els fa arribar segons ens portem.

També em fot molt, es que no fiscalitzes els bancs i caixes que han buidat els seus actius en benefici propi i els passius els haguem de cobrir tots els espanyols, i els catalans. Perquè no va fiscalitzar les injeccions milionàries de diners d’aquestes empreses particulars que son els bancs i les caixes?

Deixi’m que l’hi digui de pas que ser català es més car que ser espanyol, no tan sols per moure’ns per el nostre país, que també, si no per el fet que les transferències de diners del FLA que son nostres, ens hi carrega un tan per cent que en les altres comunitats no se’ls hi aplica. Perquè?

Un altre mitja veritat del Sr. Montoro es el fet que vol fer creure als espanyols que a  Catalunya hi ha deslocalització d’empreses que se’n van a Madrid, el que no diu aquest Senyor es que Madrid es un paradís fiscal per aquelles grans empreses les quals tenen que regularitzar las seves necessitats patrimonials. Només per això ja val pa pena que la adreça fiscal no sigui a Catalunya. Resulta més car ser català que espanyol, si o no?

Sr. Cristobal Montoro, si tan desconfia de la gestió de la Generalitat, perquè no paga directament vostè aquells funcionaris, serveis, empreses, etc, que Catalunya no te les competències transferides? Pagui’ls vostè! Estan sota la responsabilitat del Estat Espanyol, i no la de la Generalitat.

Vostè també fa desviacions de partides que tampoc van en el seu destí. La nostre família és perjudicada per governs de Madrid que no han designat pressupost a una Llei de la dependència per la gen gran que hem tingut que cobrir amb diners de la família. Que n’ha fet vostè dels diners que tindrien que haver anat a sufragar els ajuts a una plaça de residencia concertada?, sap qui la coberta la Generalitat el cent per cent, vostè ens ha estafat.

Sr. Montoro parlem de l’estafa dels treballadors de l'administració prenent-les-hi una paga doble que mai cobraran, quan tardarà vostè a no pagar els jubilats alguna de les dues pagues dobles que encara tenim? Perquè vostè i el seu govern va canviar la regularització dels nostres sous mensuals del sistema de IPC, i ens ha imposat un ridícul 0,25 anual. Això també és un engany,

Sap que? No els hi dono la raó en aquells polítics catalans que deien en seu parlamentaria que Espanya ens roba, però si que estan en lo cert quan algú diu que el que realment ens roba és, el Govern d’Espanya.

Atentament un català estafat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!