Eleccions municipals 2015

Un Ajuntament més transparent i participatiu

Hem impulsat un canvi a tots els nivells en la gestió municipal, i això inclou la forma en que l’Ajuntament es relaciona amb els veïns i veïnes. D’un model d’opacitat i inèrcia hem passat a una altra manera de fer on el passar comptes i la participació han agafat protagonisme.

Més informació per a la ciutadania

Perquè els ciutadans puguin valorar l’actuació dels seus representants és imprescindible que la puguin conèixer.  Per això hem posat atenció a millorar i augmentar la informació sobre l’acció de govern municipal a la que es pugui accedir a través del web de l’Ajuntament. En aquesta mateixa línia hem creat també el butlletí El Comú, mitjançant el qual els ciutadans reben informació periòdica sobre la tasca de govern i les accions que es porten a terme des de l’Ajuntament.

Pressupostos participatius

A diferència de governs anteriors, des de l’equip de govern hem tingut clar que la participació és essencial i que els ciutadans tenen dret a conèixer, opinar i intervenir en l’elaboració dels pressupostos, ja que són temes que els toquen de prop. Per això hem impulsat processos de Pressupostos Participatius per preparar els pressupostos per a 2014 i 2015, facilitant a les persones i entitats de Sant Pere de Ribes dir la seva i fer les seves propostes per als pressupostos municipals. Hi han participat prop d’un centenar de persones i s’hi han recollit les preocupacions i les prioritats de la ciutadania sobre aspectes concrets de l’acció de govern municipal.

Menys despesa en salaris i retribucions als regidors

Des de CiU-ViA vam assumir el compromís  de reduir el cost de l’estructura política municipal , i per aquest motiu des del govern hem aplicat una reducció considerable a les retribucions que perceben els seus membres per assistir als plens i reunions, així com als salaris dels regidors, generant un estalvi que permet disposar de més diners per destinar als serveis als ciutadans. Així, les retribucions per assistència a plens i reunions s’han reduït a la meitat, i els salaris dels regidors amb dedicació completa o parcial també s’han abaixat respecte el govern anterior.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!