Infraestructures

Caserna guàrdia civil a Sant Sadurní

Francesc Carafí 20-08-2018 10:35 Lectures 991

Qui em coneix, sap que soc en els temes, “repetitiu e insistent”. En aquest escrit em referiré a la caserna guàrdia civil de la població de Sant Sadurní d’Anoia. Ja he fet algun al respecte, penso però que ara (govern socialista a Madrid), és diferent el panorama i potser diferent la manera d’actuar i de contestar.

Paso bastant sovint per el lloc, i em pregunto a mi mateix, si aquest espai seria aprofitable per la policia local. Exteriorment, netejat encara quedaria bé; interiorment, malgrat esta abandonat i en deteriorament, seria veure-ho i comprovar.

Insisteixo, és un espai, un edifici, que podria fer les funcions de les dependències municipals de la policia local. Cal, per això, senyor alcalde, moure fitxa  i posar-hi interès per part seva. Li demano, doncs, que faci el pas endavant i el gest de posar-se en contacte amb el ministerio del interior, a fi d’esclarir el posicionament actual. 

L’equip de govern municipal, vol que el cost de l’operació sigui 0 euros, en canvi l’administració de l’estat, demana un preu per la seva compra. Estaria bé, Sr. Alcalde, que desprès de tantes cartes i trucades, encares la situació amb valentia i pugues en poc temps treure’n una resposta positiva.

La columna d'en Francesc

Francesc Carafí

Francesc Carafí

Ganes d'escriure per donar a conèixer a la gent

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans