Centre logístic

Torna Mercadona

Francesc Carafí 14-10-2019 12:15 Lectures 988
El centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia. Eix

El centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia. Eix

El centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia, reprendrà l’activitat. És una molt bona noticia per la vila i per la comarca.

En l’actualitat, i en la situació econòmica-laboral com esta, que Mercadona torni a Sant Sadurní és un bon punt de partida.

Sant Sadurní, el 90 % de la població en el mon del cava. Ara amb aquest retorn, la població sadurninenca agafa aire i veu com un altre segment de l’industria, s’endinsa en la transformació. La posada en marxa de les seves instal·lacions, era el que es volia; doncs d’aquesta manera es compleix amb unes pretensions que l’ajuntament i el sadurninenc, buscaven.

Penso, doncs, que amb aquesta bona noticia, l’equip de govern, ha de tenir la valentia i la serietat, el compromís també, perquè ben aviat funcioni el centre logístic.

Fa anys, aquest fet per Sant Sadurní, va significar una bona rebuda. Ara, any 2019, ho torna a ser. Més, quan la prioritat de l’empresa, es que els treballadors sadurninencs que varen haver de marxar a Abrera, recuperin el seu antic lloc de treball. A això també cal afegir, la bona disposició de la companyia a que els llocs de treball que faltin, siguin ocupats preferentment per gent del municipi.

D’altre banda, l’ajuntament de la vila hi ha de prendre part activament i facilitar els mecanismes adients.

¡Torna Mercadona!

La columna d'en Francesc

Francesc Carafí

Francesc Carafí

Ganes d'escriure per donar a conèixer a la gent

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No