Política

Pedro Sánchez, ser valent

Francesc Carafí 29-12-2019 10:47 Lectures 951

Ser valent, Pedro. Pacta amb l’esquerra. Pacte d’esquerres. El PSOE som un partit de centre-esquerra. PODEMOS un partit d’esquerres. I ERC, partit català d’esquerres. Catalunya és part molt important d’Espanya.

Pedro Sánchez, sigues un socialista de dalt a baix. Arriba fins el final, no defraudis.

Hi ha factors, sectors, moviments que estan girant al voltant de Pedro Sánchez. Pedro Sánchez, ser valent. Fes palesa la teva valentia i el teu orgull socialista. Fes costat a la classe treballadora. El Partit Socialista és un partit obrer. Ni Ibex, ni Brussel·les, han de ser obstacles per la seva investidura.

La vella guàrdia del PSOE (Felipe, Guerra, Ibarra...) han fet la seva feina en la seva etapa. Ara ja no pinten res en el partit. Els barons del PSOE (Page, Lamban, Vara), estan i han d’estar a les ordres del secretari general del partit. Si poden parlar, opinar, però no manar ni imposar.

Pedro, al voler un pacte d’esquerra has de satisfer a les esquerres del nostre país. Culturalment i socialment.

Estem en una situació i en un moment excepcional. Potser, doncs, també cal actuar de una manera excepcional. I és el que ara mateix, Pedro Sánchez, té en les seves mans. Pedro Sánchez, ser valent, no defraudis al teu electorat.

La columna d'en Francesc

Francesc Carafí

Francesc Carafí

Ganes d'escriure per donar a conèixer a la gent

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No