Coronavirus

Suport a l’Ajuntament

Sempre he escrit i molt sobre “civisme i educació” per part del veïnat. Ara, l’ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, fa una crida perquè això es compleixi. Tard, però oportú per el moment que estem travessant.

Concretament fa referencia al servei porta a porta i en els excrements dels gossos. Civisme i educació, clarament, en aquests dos apartats, importants en la societat sadurninenca.

El porta a porta, valorat i premiat, per la seva acció, eficàcia i coresponsabilitat. La seva implantació positiva, ha fet que altres municipis , el portessin a la practica. Bona feina, ben portada. Ara, però l’ajuntament de Sant Sadurní, observa i veu amb preocupació, que hi ha masses incidències en la gestió d’aquest servei. I és en aquest sentit, que indica als veïns i veïnes el com i el quan, per fer d’aquesta selectivitat de residus un bon us.

Els excrements, caques dels gossos. Els carrers i les places han de estar nets. Aquest aspecte de deixadesa per part dels propietaris dels gossos, no es de rebut, i crec que en aquí l’actitud municipal, ha de ser exemplar.

“Civisme, educació”, dues paraules que hem de tenir molt present, i que han de ser respectades per la població. Les coses s’han de dir, doncs, a les verdes i a les madures.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!