Coronavirus

Xoc govern amb govern

El Sr. Torra no entén i no respecta les regles de l’estat d’alarma i confinament. Sempre ha de dir l’ultima a propostes i consideracions del govern d’Espanya.

Tinc entès que totes les comunitats autònomes estan supeditades a les directrius del govern d’Espanya. Perquè el Sr. Torra, sempre protesta i desobeeix a les paraules del president Sr. Pedro Sánchez. Ara no toca “duel polític”, president de la Generalitat. Ara toca treballar i estar al costat de la ciutadania. No entenc el comportament i la manera d’actuar tant visceral del Sr. Torra.

I a tot això s’hi afegeix , manifestacions fora de lloc d’alguns consellers/res del seu govern. Unitat, no confrontació. Acció, no desunió. Tots a una.

S’està davant de una crisi sanitària a nivell mundial. S’està davant Sr. Torra de una emergència nacional, que requereix de seguiment, d’entesa entre els diferents agents socials, i molt especialment dels polítics. Prou que sentim comentaris i amb raó, de diverses sensibilitats de la societat, a la política, a la classe política i als polítics, de la mala gestió i conducció del problema.

Tots units farem més feina. Aleshores, Sr. Torra president de la Generalitat, vostè com els altres presidents autonòmics, sempre coordinats amb el govern central.Últims articles publicats


També et pot interessar