Instal·lacions esportives

L’Ateneu, per fi municipal

Esperada i bona noticia que L’Ateneu passi a ser “entitat municipal”. L’acord Ateneu/Ajuntament, és per 51 anys i primer tram d’ajuda, 550.000 euros de la Diputació, per remodelar el pavelló olímpic.

Des d’aquestes quatre ratlles, ser que ara no toca, m’agradaria fer extensiva a l’equip de govern i al seu alcalde, Sr. Ribas, l’oportunitat i la necessitat, que l’entitat, El Centre de Sant Sadurní, també pugui arribar a una solució, i que aquesta ben aviat sigui una realitat.

L’Ateneu “municipal”, decisió acertada que han pres els socis. Es hora, doncs, de posar-se les piles i fer que l’entitat sigui i demostri la seva historia.

Llegint la nota en la premsa, queda clar que el primer pas a fer és “remodelar, decantar i adequar” l’estructura del pavelló d’hoquei. La instal·lació de la pista es molt vella, i per competir al més alt nivell, es requereix la reglamentació al dia. 

Posats a demanar i a seguir en la “municipalització” de L’Ateneu, diria i demanaria al senyor Alcalde, que continuí en el segon tram econòmic (Diputació Barcelona); i més concretament que ho destini al bar-cafè de la societat i a la sala de cinema/teatre, que tanta falta fa a la nostra vila.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!