Instal·lacions esportives

L’Ateneu, per fi municipal

Francesc Carafí 19-07-2020 20:13 Lectures 416

Esperada i bona noticia que L’Ateneu passi a ser “entitat municipal”. L’acord Ateneu/Ajuntament, és per 51 anys i primer tram d’ajuda, 550.000 euros de la Diputació, per remodelar el pavelló olímpic.

Des d’aquestes quatre ratlles, ser que ara no toca, m’agradaria fer extensiva a l’equip de govern i al seu alcalde, Sr. Ribas, l’oportunitat i la necessitat, que l’entitat, El Centre de Sant Sadurní, també pugui arribar a una solució, i que aquesta ben aviat sigui una realitat.

L’Ateneu “municipal”, decisió acertada que han pres els socis. Es hora, doncs, de posar-se les piles i fer que l’entitat sigui i demostri la seva historia.

Llegint la nota en la premsa, queda clar que el primer pas a fer és “remodelar, decantar i adequar” l’estructura del pavelló d’hoquei. La instal·lació de la pista es molt vella, i per competir al més alt nivell, es requereix la reglamentació al dia. 

Posats a demanar i a seguir en la “municipalització” de L’Ateneu, diria i demanaria al senyor Alcalde, que continuí en el segon tram econòmic (Diputació Barcelona); i més concretament que ho destini al bar-cafè de la societat i a la sala de cinema/teatre, que tanta falta fa a la nostra vila.

La columna d'en Francesc

Francesc Carafí

Francesc Carafí

Ganes d'escriure per donar a conèixer a la gent

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No