Via pública

Les entrades a Sant Sadurní

Francesc Carafí 02-09-2020 19:21 Lectures 290
Sant Sadurní d'Anoia. Google Maps

Sant Sadurní d'Anoia. Google Maps

Les entrades per carretera al poble, a la vila, han d’estar ben cuidades, arreglades, de cara al visitant. Malauradament “les entrades a Sant Sadurní d’Anoia”, estan a l’altura de la deixadesa, abandonament.

Perdoneu, equip de govern, però l’estat i situació d’aquestes, és com es troba “Sant Sadurní d’Anoia”. Despreocupació, desinterès dels governants.

Les competències, diligencies per aquest assumpte, no ser si és la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Barcelona. Però vostès, com a ajuntament, han de fer d’intermediaris, interlocutors amb l’autoritat.

Hi ha tant d’herbes que els indicadors/rètols de la població ni es veuen. Això és vergonyós. Com també ho és, que sigui el que ve de fora, que et comenti al respecte.

És inadmissible i molt lamentable, que les entrades a Sant Sadurní estiguin com estan. A mi em sap molt de greu, que la imatge del nostre municipi sigui “negativa”.

L’ajuntament s’ha de preocupar. Preocupin-se, senyor alcalde i senyor regidor, de fer i donar les ordres oportunes, perquè aquesta situació canviï.

La columna d'en Francesc

Francesc Carafí

Francesc Carafí

Ganes d'escriure per donar a conèixer a la gent

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No