Via pública

Les entrades a Sant Sadurní

Sant Sadurní d'Anoia. Google Maps

Sant Sadurní d'Anoia. Google Maps

Les entrades per carretera al poble, a la vila, han d’estar ben cuidades, arreglades, de cara al visitant. Malauradament “les entrades a Sant Sadurní d’Anoia”, estan a l’altura de la deixadesa, abandonament.

Perdoneu, equip de govern, però l’estat i situació d’aquestes, és com es troba “Sant Sadurní d’Anoia”. Despreocupació, desinterès dels governants.

Les competències, diligencies per aquest assumpte, no ser si és la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Barcelona. Però vostès, com a ajuntament, han de fer d’intermediaris, interlocutors amb l’autoritat.

Hi ha tant d’herbes que els indicadors/rètols de la població ni es veuen. Això és vergonyós. Com també ho és, que sigui el que ve de fora, que et comenti al respecte.

És inadmissible i molt lamentable, que les entrades a Sant Sadurní estiguin com estan. A mi em sap molt de greu, que la imatge del nostre municipi sigui “negativa”.

L’ajuntament s’ha de preocupar. Preocupin-se, senyor alcalde i senyor regidor, de fer i donar les ordres oportunes, perquè aquesta situació canviï.Últims articles publicats


També et pot interessar