Papereres i bancs

Om pot pensar, que aquest titular no es prou important, per fer d’ell una noticia. I ho es i molt, sinó que es pregunti al veïnat. La vila de Sant Sadurní esta “necessitadíssima” de papereres i bancs.

Ha estat la primera demanda (no critica), que he fet al nou equip de govern de l’ajuntament (més o menys fa 1 any), i la resposta ha estat nul·la. Falten papereres i bancs a tots els indrets de la vila. No només en el casc urbà, també en les diferents zones i barris de la població.

Papereres principalment. Prou bruta esta la vila, que a més a més manquin papereres. No son suficients les que hi ha actualment.

Passegem per Sant Sadurní, i aquesta mancança és molt visible. No només per els papers, també pels excrements dels gossos. Som bastants els veïns que fem el recorregut, i les papereres on son ...?

L’altre apartat a parlar es refereix als bancs. La gent gran en els seus passejos els troba a faltar. En les caminades que fan, es molt necessari aquest mitjà per el descans. 

Governants no estan complint en les seves promeses. Insisteixo doncs, que aquesta demanda (no critica), l’han de tirar endavant amb la màxima celeritat.

Els veïns i veïnes de Sant Sadurní, volem, necessitem, ens mereixem una vila digna. Això vol dir “papereres i bancs”, per a totes i tots, arreu dels carrers i les places.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!