Masia Barreres

Vilanova i la Geltrú debat sobre el Parc Comercial Masia d'en Barreres

Imatge del debat obert

Imatge del debat obert "El futur del polígon Masia d'en Barreres" . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Dijous 1 de març va tenir lloc el debat obert "El futur del polígon Masia d'en Barreres" organitzat per ERC de Vilanova i la Geltrú al Centre Cívic del Tacó i que va comptar amb la participació d'una cinquantena d'assistents i diversos representants de Viu Comerç, Gremi d'Hostaleria i Restauració, FEGP, Estació, Nàutica, UGT, CCOO i l'AV Tacó, així com també de membres d'altres partits polítics locals.

L'objectiu del debat era donar veu a les parts més directament afectades per la modificació urbanística i el canvi d'horaris comercials a la ciutat, així com també al públic més interessat i escoltar totes les aportacions davant d'un tema que preocupa. El debat va començar amb una presentació del projecte per part de Queti Vinyals, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i va donar pas a una roda d'intervencions dels representants de les diferents entitats convidades que van exposar els seus posicionaments i raonaments al voltant del projecte de parc comercial i del canvi d'horaris comercials. Finalment es va obrir un torn de paraules entre tots els assistents que van acabar de completar el debat amb les seves aportacions.

Tots els ponents van agrair i felicitar a ERC per la iniciativa de creació d'un espai de debat que havien trobat a faltar per part del govern municipal. Van denunciar que des de l'Ajuntament només s'havien posat en contacte amb les diferents associacions perquè la llei els hi obligava a tenir un informe de cadascuna d'elles, però mai perquè hi hagués intenció d'escoltar les seves opinions.

Després del debat el regidor Jordi Medina, moderador de l'acte, va agrair a tots els assistents per les aportacions fetes i per l'esperit de debat participatiu que es va respirar en tot moment, des de la difèrencia i la discrepància però amb la intenció sempre d'aportar.

El grup municipal d'ERC encara no ha pres cap decisió respecte de quina serà l'orientació del seu vot, aquest cap de setmana està previst un debat intern per part de la formació republicana analitzant tots els punts de vista recollits durant el debat que haurà de servir per acabar d'aclarir la seva intenció de vot.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local