Cas Montoro

9 de Vilanova, absolució!

Si em fan explicar qui són els 9 de Vilanova diré que són molt del què sóc avui

Sílvia Mancha 25-04-2018 14:55 Lectures 6154
Els 9 de Vilanova. Eix

Els 9 de Vilanova. Eix

Els 9 de Vilanova són companys de lluita, de feina, de vida. Són veïns, joves vilanovins, precàries que no es resignen a viure sota la misèria a què estem avocades. Són exemple. Persones magnífiques que m’han acompanyat en moments de força col·lectiva i de feblesa individual, amb qui he celebrat victòries i digerit derrotes. Són gent que dia rere dia, han estat al peu del canó defensant els seus ideals, reivindicant els drets i llibertats de totes nosaltres.

Si em fan explicar per què ens necessiten, diré que és el nostre deure. Els vilanovins i vilanovines tenim la responsabilitat d’aturar la persecució personal, política, policial i judicial que fa anys que arrosseguen pel sol fet de manifestar-se.

Perquè aquests 9 joves han demostrat ser el coratge que totes voldríem tenir. Són tu i són jo. Perquè demà podríem ser nosaltres les perseguides i les jutjades.

Jo també hi era aquell 21 de maig del 2014 i hi tornaria a ser; aquest cop però, hi seria carregada de valor, de dignitat i de ràbia per les vides que els han intentat arrencar. És el moment de què els retornem la pell que s’han deixat, d’oferir tot el nostre suport i no fallar-los. El 22 de juny a les 19h, omplim la plaça de les Neus i, sobretot, acompanyem-los també els dies 25, 26, 27, 28 i 29 en el judici a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Ni 29 anys de presó, ni 10.000€ en multes; QUE ES QUEDIN A CASA! 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament