Cas Montoro

9 de Vilanova, absolució!

Si em fan explicar qui són els 9 de Vilanova diré que són molt del què sóc avui

Sílvia Mancha 25-04-2018 14:55 Lectures 5036
Els 9 de Vilanova. Eix

Els 9 de Vilanova. Eix

Els 9 de Vilanova són companys de lluita, de feina, de vida. Són veïns, joves vilanovins, precàries que no es resignen a viure sota la misèria a què estem avocades. Són exemple. Persones magnífiques que m’han acompanyat en moments de força col·lectiva i de feblesa individual, amb qui he celebrat victòries i digerit derrotes. Són gent que dia rere dia, han estat al peu del canó defensant els seus ideals, reivindicant els drets i llibertats de totes nosaltres.

Si em fan explicar per què ens necessiten, diré que és el nostre deure. Els vilanovins i vilanovines tenim la responsabilitat d’aturar la persecució personal, política, policial i judicial que fa anys que arrosseguen pel sol fet de manifestar-se.

Perquè aquests 9 joves han demostrat ser el coratge que totes voldríem tenir. Són tu i són jo. Perquè demà podríem ser nosaltres les perseguides i les jutjades.

Jo també hi era aquell 21 de maig del 2014 i hi tornaria a ser; aquest cop però, hi seria carregada de valor, de dignitat i de ràbia per les vides que els han intentat arrencar. És el moment de què els retornem la pell que s’han deixat, d’oferir tot el nostre suport i no fallar-los. El 22 de juny a les 19h, omplim la plaça de les Neus i, sobretot, acompanyem-los també els dies 25, 26, 27, 28 i 29 en el judici a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Ni 29 anys de presó, ni 10.000€ en multes; QUE ES QUEDIN A CASA! 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent