Inversions

El Centre o l'Ateneu

Francesc Carafí 17-11-2019 13:43 Lectures 920

Parlant de “prioritats”, Sr. Alcalde, L’Ateneu o El Centre...?. Vostè va mantenint reunions amb dites societats. El que no ser, es si arriba a algun acord o no. Sigui una u altre, el cert es que Sant Sadurní d’Anoia necessita, li fa falta, urgeix d'un espai, local per a poder realitzar, fer, actuacions, col·loquis, representacions, actes de diversos àmbits. És urgent, Sr. Ribas!.

Hi ha pressupost municipal, partides que es poden destinar per actuacions. Subvencions u altres ajuts d’altres institucions. I és de suposar, també, que les mateixes societats, poden fer alguna que altre inversió.

Hem de tenir ja, els sadurninencs/sadurninenques, aquesta “prioritat”, que el començament de l’article li menciono, a fi de no haver d’esperar per una cosa, que és més que necessària i demandada per els nostres veïns/veïnes.

Sr. Alcalde, no posi més entrebancs, barreres, excuses a una sol·licitud popular, de fa anys. En aquests moments, crec sincerament i honestament, que no cal fer la diferenciació entre esquerra i dreta. El poble ho entendrà i assumirà de molt bon grat.

El Centre o L’Ateneu ... si a un clam popular. Els dos edificis ja hi son, manca ara la reparació o reconstrucció, perquè siguin visibles.

No ser si L’Ateneu, la seva junta ho estan parlant. Si ser de primera ma, que la societat de El Centre té un projecte ambiciós, i que els seus socis estan disposats, oberts a la negociació per la seva plasmació.

La columna d'en Francesc

Francesc Carafí

Francesc Carafí

Ganes d'escriure per donar a conèixer a la gent

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No