Mostra de caves

Enguany, sí al Cavatast

Dic, enguany “si al Cavatast”, doncs degut a la crisi sanitària que s’està passant (Covid 19), hi ha hagut una plena disposició dels cavistes i un bon encert de la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní. 

Un Cavatast excepcional, amb un format i plantejament, també excepcionals, restarà al públic (local i forani), els dies 2-3 i 4 d’octubre.

Seran quatre grans caves (Freixenet, Codorniu, Canals&Munné i Vilarnau), les encarregades d’ubicar en el seu espai, 6 altres caves en cadascuna d’elles, en total 24. En elles es realitzaran “tast” del producte, acompanyat de propostes gastronòmiques de restauradors de la vila (Cal Blay, Fonda Neus, Simon Coll, Xarcuteria Rovira).

Llegint el pamflet, es determinen clarament les “mesures” -Covid-, a fi i efecte del seu compliment. En aquí l’organització hi tindrà molt a veure.

Com a ciutadà i sadurninenc, espero i desitjo que la 24a edició del Cavatast, sigui un èxit en tots els sentits i aspectes.

Si més no, aprofito l’avinentesa de recordatori pel Sr. Alcalde. Fa força temps li recordo el “lleig” de les herbes a la nostra vila. Li demano, doncs que tingui “la decència”, almenys del recorregut de l’estació a la plaça Manel Raventós, de la neteja al respecte.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!