Mostra de caves

Enguany, sí al Cavatast

Francesc Carafí 20-09-2020 10:52 Lectures 501

Dic, enguany “si al Cavatast”, doncs degut a la crisi sanitària que s’està passant (Covid 19), hi ha hagut una plena disposició dels cavistes i un bon encert de la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní. 

Un Cavatast excepcional, amb un format i plantejament, també excepcionals, restarà al públic (local i forani), els dies 2-3 i 4 d’octubre.

Seran quatre grans caves (Freixenet, Codorniu, Canals&Munné i Vilarnau), les encarregades d’ubicar en el seu espai, 6 altres caves en cadascuna d’elles, en total 24. En elles es realitzaran “tast” del producte, acompanyat de propostes gastronòmiques de restauradors de la vila (Cal Blay, Fonda Neus, Simon Coll, Xarcuteria Rovira).

Llegint el pamflet, es determinen clarament les “mesures” -Covid-, a fi i efecte del seu compliment. En aquí l’organització hi tindrà molt a veure.

Com a ciutadà i sadurninenc, espero i desitjo que la 24a edició del Cavatast, sigui un èxit en tots els sentits i aspectes.

Si més no, aprofito l’avinentesa de recordatori pel Sr. Alcalde. Fa força temps li recordo el “lleig” de les herbes a la nostra vila. Li demano, doncs que tingui “la decència”, almenys del recorregut de l’estació a la plaça Manel Raventós, de la neteja al respecte.

La columna d'en Francesc

Francesc Carafí

Francesc Carafí

Ganes d'escriure per donar a conèixer a la gent

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No