Transport urbà

El bus urbà a Renfe

Estació de Sant Sadurní d'Anoia

Estació de Sant Sadurní d'Anoia

Sant Sadurní té bus urbà municipal fa força temps, necessari i de molt us. Però també s’ha de dir, que en una de les parades (davant edifici Freixenet /entrada estació Renfe), el seu estacionament és inadequat, perillosíssim i el bus ha de donar la volta al mig de la carretera.

Hom que hi passa diàriament per aquest indret, i es preocupa pel problema, ho ha comunicat reiteradament a l’ajuntament. En aquest sentit, dir que l’alcaldessa d’aleshores, Susanna Mérida, va fer gestions al respecte amb l’empresa responsable, Adif. Aquesta, entre altres coses, per solventar la qüestió, hauria de tirar a terra el mur de la banda esquerra en quan a l’entrada de l’estació.

Dolors Montserrat, vicepresidenta tercera del congrés dels diputats i política emergent del Partit Popular, va arrencar la promesa d’aquest, per la qual en els pressupostos de l’estat any 2015, es destinaria una partida per l’arranjament i millora d’aquest espai.

O bé vostè Sra. Montserrat passa de la promesa a la realitat, o bé el nou ajuntament es té d’implicar de valent. El que cal de una manera immediata, és moviment, una solució a aquesta parada. No esperem, ni vulguem que s’arribi a una fatalitat o succés gens desitjable per ningú. Mans a l’obra i siguem capaços de fer-ho.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!