Un bon punt

El de Dani Pujol sumen el setè partit consecutiu amb quatre triomfs i tres empats

• Toni Muñoz |
  • 18-12-2019

Punt de desconnexió

L’equip sitgetà que s’anava al descans amb un 0 a 3 veu com el Fontsanta Fatjó li empatava el partit en els darrers 23 minuts

• 17-12-2019

Aquest Sitges pot amb tot

L’equip de Manel Rodríguez iguala un 0-2 als primers sis minuts de la represa guanyant un partit que tenia perdut al primer temps

• 04-12-2019

Punt de sensacions

Amb l’empat a l’equip de Dani Pujol dels darrers 15 punts disputats ha sumat 11

• 27-11-2019

Empat i punt en un partit intens

L’UE Sitges s’avançava al primer minut però va haver d’igualar per dos cops un marcador desfavorable

Tres punts de liderat

L’equip sitgetà suma el quart triomf consecutiu no abans de picar pedra el camp del cuer

• 12-11-2019

Aquest Sitges creix en cada partit

Un altre gol de Carlos que sortia en els darrers 19 minuts al terreny de joc dona el tres punts a l’equip sitgetà

• 06-11-2019

Reacció a temps

L’equip sitgetà remunta un 0 a 1 sumant la segona victòria consecutiva del que va de campionat

• 05-11-2019

Tres punts més que bons

Amb gols de Doblas i Dídac, el Sitges es fa amb el triomf en un camp, el del Almeda, on fins les hores no havia sumat ningú