Cava

AECAVA

Fusió de les dues institucions de la petita i mitjana empresa del cava (Pimecava+Institut del Cava).

La unió fa la “força”, i afegiria el “diàleg”. Tot afer, tota qüestió, necessita, requereix d’aquests dos complements. I en el mon del cava, com està actualment, feia falta una institució d’aquestes característiques, L’Associació de elaboradors de cava.

Les institucions, organismes d’aquest calat, s’han de unificar, per aconseguir arribar a punts d’encontre, que serveixin per un rellançament.

Veient com va l’evolució, la trajectòria, és positiva la fusió per els interessos i els avantatges del cava.

La pugna, la baralla, no és “positiu”, ni porta enlloc. Dissentir hi té de ser, però amb unes motivacions.

Corpinat,D.O.Penedès, Clàssic Penedès, són ramificacions, maneres de fer i pensar, diferents del denominador comú, que és el D.O.Cava.

I segurament, tenen el seu dret.

Insisteixo, però, i des de el meu punt de vista, que la unitat i el anar tots a una és el camí i la direcció, perquè qui en surti beneficiat sigui el “cava”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!