Municipals 2019

Santa Margarida i els Monjos

Consulta els resultats

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

Cinc accions de govern:

  • Fer una auditoria a l’ajuntament, per tal de conèixer la realitat econòmica i administrativa. Auditoria  imprescindible després de 40 anys del mateix govern, de la seva tradicional falta de transparència i de les inhabilitacions de l’alcalde i de la secretaria.
  • Adaptar els impostos i les taxes a la realitat econòmica del municipi. En la mesura del possible baixar-los en funció de les rendes dels veïns i les veïnes.
  • Emprendre mesures contra la greu contaminació atmosfèrica, la contaminació de les aigües subterrànies i les del Foix, i la contaminació acústica.
  • Modernitzar el cos de policia municipal per tal que esdevingui una policia de proximitat al servei del ciutadà, que l’allunyi de l’actual imatge de policia sancionadora.
  • Iniciar el procés per a la descentralització de la gestió administrativa municipal que permetrà a la Ràpita gestionar els seus propis recursos

Aquestes cinc accions immediates es poden concretar en:

  • Fer de la cultura democràtica l’eix vertebrador de la gestió municipal per tal de satisfer les importants necessitats socials.

Crear mitjans de comunicació al servei de tots els veïns i veïnes. Recuperar i difondre la història del municipi. Impulsar un Casal de joves i un Hostal d’entitats. Vehicular la participació de tothom en la gestió amb atenció especial a la Gent Gran. Projectar un transport municipal entre les diferents localitats del municipi. Fer una borsa d’habitatge social per donar resposta a les necessitats de les famílies més vulnerables i els joves.

 

Candidats

Lourdes Quer I Montserrat

Lourdes Quer I Montserrat

Lourdes Quer i Montserrat.- Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (1995). Advocada. Màster en mediació per l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (2010).  Amb experiència en temes notarials.
Nascuda l’any 1971 a Cal Paquito Quer de Santa Margarida i els Monjos. Mare d’un nen.

Domingo Prunera I Galofre

Núria Calvet Sanchez

Jose Antonio Sanchez Vallecillos

Montserrat Garcia Camero

Ramon Ortega Velasco

Mercedes Jimenez Navarrete

Alex Aullon Ruiz

Montserrat Montfort Moreno

Rosendo Inglada Guell

Natàlia Bayona Vallecillos

Salvador Gatell Escude

Maria Antonia Farre Coll

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!