Municipals 2019

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

5 primeres mesures.

 

1,. Establir eines de democràcia directa i participativa al municipi com assemblees vinculants de veiens a tots els nuclis, taules de formació i debat, procesos participatius disgregats, pressupostos participatius i consultes populars.

 

2.- Posar en marx una regidoria d'agricultura que en col·laboració estreta amb la cooperativa treballi per a facilitar la vida de la pagesia, dignificar la feina, vincular el territori amb els valors del camp, oferir educació i formació per i facilitar el relleu generacional. 

 

3.- Establir polítiques per a joves que els hi permeti desenvolupar una vida al poble.  Bastir un serveis municipals d'educació que ofertin formació en tots els àmbits i possibilitin el desenvolupament dels interessos de joves i grans en els àmbits de medi ambient, cultura, tecnologia. Posar en marxa un pla d'habitatge q permeti l'accés a la vivenda facilitant el lloguer als propietaris i la masoveria urbana x fomentar la rehabilitació d les cases velles.

 

4.- Arranjar els camins per a vianants i ciclistes permetent així la interconnexió dels diferents nuclis i facilitant la vida en comú i la comunicació entre les veines. Posar en marxa un servei de transport public municipal que conecti els nuclis entre sí i el municipi amb les grans viles de l'entorn per afavorir la interconnexió del poble amb la comarca i la provincia.

 

5.- Desenvolupar un òrgan de promoció econòmica que posi en marxa una dinamització real i efectiva de l’economia del municipi amb una atenció especial a l’emprenedoria i la creació d’empreses per part de la gent més jove, posant especial accent en l’economia cooperativa, i el desenvolupament sostenible.

 

Candidats

Eduard Cervera I Hidalgo

Eduard Cervera I Hidalgo

Eduard Cervera és músic i professor de percussió moderna i bateria. És llicenciat pel Conservatori del Liceu i va fer estudis de Filosofia a la UB. Participa des de la seva joventut en els moviments socials i culturals i en diversitat de projectes pedagogics. La participació de base al carrer ha estat fonamental per a la seva formació sociopolítica essent els moments del 15m i l’1o especialment remarcables. Actualment és actiu a la Coordinadora Obrera Sindical i membre del col·lectiu audiovisual No Hi Ha Futur. Des de fa anys treballa de manera intensa en la creació musical en l'àmbit del jazz, el folk progressiu i la cançó, i en l’ambit de l’educació, amb especial atenció a l’educació musical, i des de una visió d’aprofundiment de l’esperit crític, democràtic i lliure en la línia de pedagogs com Ferrer i Guàrdia.

Sonia Arrans I Ruiz

Ana Isabel Revés I Gestí

Aureli Batet Nin

María Marta Grande I Trillo

Bertomeu Mellado Cañellas

Josep Bahima Anguera

Jordi Monfort Borrás

Joan Padilla Henarejos

Alba Vinyes Lasso

Antonio Cervantes López

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!