Municipals 2019

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

Al llarg d’aquets mesos hem estat preparant amb dedicació, entusiasme i sobretot tocant de peus a terra, un seguit de millores i propostes que creiem que són necessàries a Bonastre. Totes i cada una d’elles han estat consultades i estudiades amb el suport de tècnics i experts de cada especialitat. Tenim clar que totes elles s’han de treballar des del primer dia i per començar ens hem proposat en crear unes eines de treball per tal que tots els vilatans i vilatanes puguem tenir veu en cada decisió.

Altres accions que volem dur a terme en breu, van lligades directament als Bonastrencs i Bonastrenques. Per a tota la gent gran que viu sola al poble instaurarem un programa de suport i acompanyament, a més d’oferir regularment un taller de memòria i estudiar altres recursos que puguin ser de la seva necessitat. També renovar i actualitzar els parcs infantils, fent-los més interactius i segurs per a tots els usuaris, així com millorar els patis, tant de l’escola com de la llar d’infants, ja que manquen d’infraestructures perquè els nostres nens i nenes en puguin gaudir amb més seguretat i en la seva totalitat.

Al mateix temps, coordinarem la gestió d’espais municipals per les entitats locals, remodelant els que siguin necessaris i creant-ne de nous, per tal que s’adaptin a les necessitats actuals. Inclourem una sala polivalent amb biblioteca, ordinadors, zona wifi i altres necessitats que puguin sorgir. Promourem també la creació d’una borsa de treball amb un servei d’atenció personalitzada i també assessorament a nous emprenedors.

 

Candidats

Nuria Piñas Olivella

Nuria Piñas Olivella

Núria Piñas i Olivella és nascuda a Valls i filla de Bonastre. Actualment treballa com a educadora en l’àmbit d’educació ambiental i ara es presenta com a alcaldable amb ERC Bonastre, on viu i cria a la seva família.

Enric Sanabre Recasens

Enric Sanabre Recasens

Marta Jané Gómez

Aleix Llagostera Costa

Nuria Pons Cañas

Josep Manuel Vidal Zambrano

Josefa Castellanos Minguillon

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!