Municipals 2019

JUNTS PER IGUALADA 

Candidats

Marc Castells Berzosa

Marc Castells Berzosa

Alcalde d’Igualada des de l’any 2011. President de la Diputació de Barcelona.

Diputat delegat de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació, vicepresident segon de la Diputació de Barcelona Barcelona (2015-2018).

Diputat delegat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, membre de la Junta de Govern. Vocal de la Comissió Informativa d'Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies i Vocal de la Comissió Especial de Comptes de la Diputació de Barcelona (2011-2015).

Anteriorment va ser també president del Consell Comarcal de l’Anoia (2009-2011).

La seva activitat professional ha estat lligada més de dotze anys al mateix Consell Comarcal com a cap de l’àrea de Desenvolupament Econòmic.

Carme Riera Minguet

Carme Riera Minguet

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, va cursar Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries a la UB, Màster en Bioètica per l’Institut Borja i Màster en Atenció Primària per la UAB. Ha dirigit diferents serveis d’atenció primària i, des d’abril de 2015, és directora del Servei d’Atenció Primària Anoia de l’ICS.

Marisa Vila Berzosa

Marisa Vila Berzosa

Llicenciada en Filologia Hispànica, en l’especialitat de Literatura, per la Universitat de Barcelona.

Formació  i acreditació  del Departament d’Educació de la Generalitat per a  l’exercici de la funció directiva de centres públics (2018).

Tota la carrera professional ha estat dedicada a la docència.

Va accedir per concurs oposició al cos de professors d’Ensenyament Secundari de la Generalitat de Catalunya l’any 1993 i  des del 1997 excerceix de professora de Llengua Castellana i Literatura a l’INS Pere Vives Vich d’Igualada, on  ha desenvolupat  càrrecs de coordinació i ha format part de l’ equip directiu (2011-2019) com a coordinadora pedagògica del centre.
Ha impartit diferents cursos de preparació d’oposicions per a professors de secundària des de l’any 2005 fins l’actualitat.

Fermí Capdevila Navarro

Fermí Capdevila Navarro

Llicenciat en Medicina i Cirurgia General amb formació MIR d’Oncologia Mèdica a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Des de fa 23 anys exerceix la professió a l’Hospital d’Igualada i actualment n’és el seu Coordinador d’Oncologia Mèdica. Durant el darrer mandat ha estat regidor de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada.

Carlota Carner Carrer

Carlota Carner Carrer

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra.

Màster d'accés a l'exercici de l'advocacia amb menció especial en Dret Penal per la Barcelona School of Management-UPF.

Formació complementària en àmbits com la Violència de Gènere i els Delictes Lleus, per l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, o el Dret i l'Esport, per la UOC.

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en departaments legals de diferents empreses, i els últims dos anys ha exercit en un despatx penalista a Barcelona.

En la vessant esportiva, actualment és jugadora i capitana del primer equip del Club Bàsquet Igualada, competint a Copa Catalunya.

Jordi Marcè Termes

Jordi Marcè Termes

Patricia Illa Borge

Patricia Illa Borge

Llicenciada en Periodisme i Humanitats, especialitzada en Direcció de Comunicació i Màster en Direcció d’Empreses (MBA). Va ser responsable de Comunicació de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i de CDC a Sant Cugat. Ha treballat en tasques de comunicació i atenció al client en l’àmbit de les entitats socials, en el sector de les assegurances i, actualment, en el sector de les exportacions.

Pere Camps Oviedo

Pere Camps Oviedo

Ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional, des de 1966, a l’empresa Punto Blanco, principalment en l’àrea d’atenció al client. S’ha format en Màrqueting i Telemàrqueting, en Direcció de Grup de Treball, Negociació i Gestió i en Tractament de Queixes del Client. S’ha jubilat recentment.

Miquel Vives Singla

Miquel Vives Singla

Llicenciat en ciències físiques per la Universitat de Barcelona.

Màster en  Direcció de Projectes per La Salle Barcelona.

Postgrau en Big Data i Data Science per la Universitat de Barcelona.

La seva activitat professional ha estat lligada durant més de quinze anys al sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicacions (TIC).

Montserrat Duch Solé

Maribel Cuadras Nieto

Mireia Duran Segura

Elagi Deitg Fabrega

Imma Soteras Bartolí

Daniel Roig Iglesias

Jordi Segura Carles

Laura Llanas Queralt

José Cañadas Serrano

Rosa Maria Plassa Soler

Jordi Pont Gassó

Maria Àngels Chacon Feixas

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!