Municipals 2019

COMUNS VERDS DE SITGES-COMPROMÍS

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

- Re-organització de l'organigrama municipal amb una gran àrea de Sostenibilitat de la qual dependran regidories com Via Pública, Urbanisme, Medi Ambient o Tinença Responsable i Benestar Animal. Com també la creació de la Regidoria d'Igualtat de Gènere i LGTBI+ dins l'àrea de polítiques per a les persones.
- Pla de xoc de mesures urgents en matèria d'habitatge assequible que inclouria una dotació extraordinària del pressupost municipal per a l'Oficina Local d'Habitatge i la implantació del programa "Sitges Lloga" per incorporar habitatges ja existents privats i buits al parc públic d'habitatge de Sitges entre d'altres.
- Implantació d'un Pla de Xoc urgent i de qualitat en neteja, manteniment i recollida de residus, amb especial atenció a la temporada d'estiu.
- Obrir l'Ajuntament a la gent amb la creació de l'espai de trobada digital amb l'Alcaldessa un cop per setmana, entre altres eines de participació activa de la ciutadania.
- Auditories de polítiques de gènere i LGTBI+ i de Sostenibilitat a tots els departaments de l'Ajuntament.

Candidats

Carme Gasulla Blanco

Carme Gasulla Blanco

Vaig néixer a Sitges fa 52 anys. Vaig estudiar Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona I faig de professora  de llengua castellana i literatura l’IES Vinyet de Sitges. Tinc una filla de 17 anys  i m’encanta fer esport, viatjar i gaudir dels meus amics i la meva família.

Soc regidora a l’Ajuntament de Sitges des del 2015 en representació de Iniciativa per Catalunya, formació de la qual formo part des de l’any 2003. També soc membre de Catalunya en Comú i vaig formar de la candidatura de En Comú Podem a les passades Eleccions al Parlament de Catalunya. La meva tasca a l’oposició dins el Ple de l’Ajuntament ha estat molt intensa. He fet una oposició activa i compromesa amb el medi ambient, denunciant públicament els plans d’ ocupacions il·legals de zones verdes per part del govern del PDCAT i ERC com ara el projecte de la Masia Can Pere Mestres o la de la nova Escola Pia a  Ca l’Antoniet.

 

Brandon Jones

Brandon Jones

Fill d'un miner i boxejador gal·lès, Brandon va cursar els seus estudis universitaris a Oxford on va obtenir el seu llicenciat en lletres (francès).

La seva vida professional va començar a Londres com a gerent de restaurants cèntrics de la capital (Picadilly i Mayfair). Després, Brandon es va convertir en Director d'Exportació de whisky escocès sent responsable per als mercats de França, Espanya, Portugal, el Carib i Amèrica del Sud.

 

Xavier(Xavi) Ripoll Martínez

Xavier(Xavi) Ripoll Martínez

38 Anys. Diplomat en Ciències Empresarials . Treballant al món del turisme des dels 21 anys.  Director de Revenue a Sitges i vinculat al món de l'esport sitgetà com a exjugador i tècnic de futbol. De pare republicà, vaig créixer al barri del Poble Sec, però vaig haver de marxar al costat de Sitges per poder permetre'm un habitatge.

Defensant el que considerava just, vaig començar a tenir contacte amb el món polític local, i ara, si alguna cosa desitjo, és un Sitges millor per als meus fills, un lloc on puguin créixer, viure i treballar i crec que la millor manera de fer que sigui una realitat, és participant en comú.

 

Daniela Iglesias Renom

Daniela Iglesias Renom

Tinc 22 anys. Soc sitgetana. El meu interés per la societat i les desigualtats que hi persisteixen em van portar a estudiar el Grau de Ciències Polítiques i de l'Administració pública a la Universitat de Barcelona. Crec que una política amb perspectiva de gènere, inclusiva i respectuosa amb el medi és necessària per a fer de Sitges una vila per a tots i totes. També crec en la necesssria implicació dels joves en la política, sense la qual no es podran prendre decisions que responguin a les necessitats reals de canvi del nostre municipi.

María Jose Uriarte Bautista

María Jose Uriarte Bautista

Nacida en Bilbao (Bizkaia) en 1962.
Asentada en Sitges desde 1989 y con dos hijos ya independizados. Licenciada en Filosofía y Letras por la Universidad de Deusto y diplomada en Educación Social y Mediación Social por la UNED. Aficionada a la lectura, viajar, el trekking y el cine.
Trabajo desde hace 25 años en una multinacional del sector industrial en Vilanova i la Geltrú en el ámbito de compras y con una cartera de unos 400 proveedores de servicios.

Óscar Zambrana I Vigo

Carla Urgelles Martín

Mª Andrea Latorre Reolon

Nora Müller Ríos

Joaquim Chacopino Pla

Mª Inmac. Concepción (Mary) Valero Bretones

Paola Cifani Forner

Cristina Perales Strassburger

Roberto Oscar Cogno

Jonathan Goodman

Natalaia Peñalver Mengotti

Carmen Gallego Cruz

Andrea Martínez Gil

Juan Manuel Martin Fons

Francisco Javier Zambrana González

Gabriel (Gabi) Serrano I Sánchez

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!