Municipals 2019

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

Les primeres 5 coses que farem si governem són els 5 eixos principals del nostre programa:

 

  1. Millora del model de municipi

            La dispersió dels pobles facilita la poca cohesió veïnal, l'afavoriment d'interessos particulars      per compensar altres inversions i que hi hagi veïns de primera i veïns de tercera.           Des d'ERC        proposem un millora de model, en el sentit d'augmentar la interconnexió entre els pobles,        l'augment d'espais de relació interveïnal i la participació en actes culturals i festius comuns.

 

2.Conservació i manteniment dels espais públics

Augmentarem la inversió en el manteniment de carrers, places, espais verds, polígons i camins del municipi. Volem embellir els nostres pobles i cuidar millor l'entorn natural en el que vivim. Invertir millor en el manteniment, és més barat a mitjà termini. Millorar la xarxa de camins de Subirats serà una de les nostres prioritats i potenciarem la creació de carrils bici entre els pobles i les connexions a peu.

 

3.Pressupostos participatius i augment de la participació ciutadana

Volem recuperar la confiança dels veïns i veïnes en els seus representants polítics i, per nosaltres, la gestió municipal no té sentit si no és escoltant l'opinió i el debat dels nostres ciutadans. Potenciarem les associacions del municipi i crearem un Consell de Participació ciutadana compost per representants de cada poble.

 

4.Lloguer social per joves i millora del transport públic

Una de les prioritats d'ERC serà invertir en una política d'ajudes al lloguer social pels joves. Tenim un municipi cada vegada més envellit i el fet de que els nostres joves hagin de marxar de Subirats, compromet la viabilitat futura dels pobles més petits. Cal també un replantejament del transport públic que, a més de deficitari, és ineficient. Des d'ERC s'estudiaran alternatives viables que permetin millorar la mobilitat entre els pobles.

 

5.Atenció i comunicació més propera per part de l'Ajuntament

Creiem que el model de relació entre els veïns i l'Ajuntament ha de ser pròxim, eficaç i resolutiu.  L'equip de govern i l'alcalde d'ERC estarà molt més present en els pobles. Apostem per escoltar i estar a prop dels problemes, per tal de buscar solucions que facin la vida més satisfactòria a la gent.

 

Candidats

Jaume Domènech I Via

Jaume Domènech I Via

Sóc en Jaume Domènech Via, tot i que tothom em diu Santi, tinc 47 anys i visc als Casots des de fa 5 anys i mig, amb la meva actual parella. Tinc dos fills de 18 i 10 anys i sóc psicòleg de professió. Treballo des de fa 10 anys a la cooperativa Nou Verd, sccl, de la qual en vaig ser President en el període 2012-2016. També treballo des de fa 5 anys a Vilanova al Grup Atra, del qual sóc el Coordinador del Club Social del Garraf, dedicat a la inserció social a través de l'oci de persones amb algun problema de salut mental.
Els meus valors són la cooperació, el treball en equip, la transparència i una gran capacitat de treball. La meva intenció és presentar-me per un període de 8 anys, per aprendre a gestionar els serveis públics i millorar el meu municipi. Sóc proper, humil i amb gran capacitat per resoldre problemes i escoltar. Un cop passats aquests 8 anys, retornaré a la meva professió actual de psicòleg.

Lara Balagué I Augé

Lara Balagué I Augé

Gonçal Recuenco Cotillas

Gonçal Recuenco Cotillas

Concepción Gran Molinari

Mateo Gonzàlez I Lay

Isabel Rusinès I Gimènez

Pere Olivella Sarrion

Montserrat Esteve I Gibert

Juan Luis Tortola Martinez

Assumpció Gabarró I Romeu

Antoni Soler I Vendrell

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!