Municipals 2019

ALTERNATIVA PER SUBIRATS-CUP-PA

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

1. Dissenyar un programa de detecció i mobilització d'habitatges buits, per a reciclar llars en desús i posar-les en lloguer assequible, a més a més, d'elaborar una borsa d'habitatges. Tot i això, pretén donar resposta a l'emigració del jovent de Subirats, i que l'emancipació esdevingui una realitat.

2. Activar un procés participatiu per elaborar un pla i una agenda d'inversions i manteniment d'equipaments a 10 anys vista, així com també, crear comissions de seguiment de projectes en curs.

3. Impulsar un Consell de Dones que estableixi les assignatures pendents de l'Ajuntament envers aquest col·lectiu i que sigui una via de participació de les decisions polítiques.

4. Pressionar a Fomento i a la Delegació del Govern Estatal per la construcció d'una rotonda i reclamar millores de seguretat a la N-340. I juntament amb això, impulsar accions per ordenar el comerç i millorar la imatge de la carretera per tal de reactivar l'activitat econòmica, mitjançant també, la promoció de fires i el comerç local.

5. Abandonar les empreses de l'IBEX-35 i fer el salt cap a la transició energètica, que permeti la contenció del consum elèctric dels equipaments municipals mitjançant les energies renovables.

Candidats

Ramon Carbonell Baqués

Ramon Carbonell Baqués

41 anys. Pare. Casat. Llicenciat en Ciències Ambientals, especialitzat de gestió municipal. Actualment treballa com a tècnic del Servei de Jardineria del CET Nou Verd. Milita a l’assemblea local de la CUP des del 2011; va ser regidor i conseller comarcal. És soci del Centre Agrícola de Sant Pau, CESUB, GECASP, Dracs, diables i timbalers de Sant Pau, forma part del grup de grallers de la bacaina, Amics de Puerto Cabezas, ACAPS WIlaia Alt Penedès i Òmnium. Aficionat a l’excursionisme.

Anna Rosinés Cueto

Anna Rosinés Cueto

30 anys. Llicenciada en Química. Actualment treballa com a tècnica de laboratori i I+D i és professora de reforç de ciències a una acadèmia. Està estudiant el Màster de Professorat de Secundària i Batxillerat. Membre fundadora de l’Assemblea Feminista de Subirats també ha militat a l’Assemblea de Joves de Subirats, ARRAN Subirats, Endavant Penedès i CDR Subirats. És sòcia de l’Associació d'Amics per la Defensa d'Animals del Penedès, de SomConnexió, d’Òmnium Cultural i del Centre Agrícola de Sant Pau. És guitarrista d’un grup local de música punk i aficionada a les sales d’escapisme. Li agrada el cinema independent, les sèries i caminar per la muntanya.  

Mònica Casas Ros

Mònica Casas Ros

24 anys. Actualment està estudiant l'últim curs del grau d'Infermeria. Ha estat monitora i directora de lleure a l'Esplai Sol Naixent i participa activament en diverses entitats de folkore i joventut del poble d'Ordal. Va formar part de l'Assemblea Feminista de Subirats. Aficionada als llibres i als jocs de taula. Li agrada gaudir de la natura i la cultura.

Àlex Dorado Dorado

Àlex Dorado Dorado

42 anys. Pare primerenc des de l'any 2018. És diplomat en Educació social i magíster en estudis feministes de la diferència sexual. Actualment treballa al CAI Josep Reventós d'Ordal amb menors migrants sense referents familiars a Catalunya però el gruix de la seva trajectòria professional l'ha dedicat a l'acompanyament de dones que han patit violències masclistes. Ha participat en lluites socials mitjançant l'activisme de carrer i el sindicalisme. Actualment forma part del CDR de Subirats. És un apassionat del cinema amb ritme lent, de la literatura que toca l'ànima, de cultivar la terra, de la muntanya i dels països balcànics.

Jose Antonio Bielma Mula

Jose Antonio Bielma Mula

pensionista. Va treballar durant més de 40 anys com a professor de seguretat viària. Actualment i, gràcies a un infart, pot dedicar-se a jornada complerta a la seva passió: escriure, dirigir i interpretar teatre d'aficionats. Les seves altres passions són la lectura i el cinema. Va militar de jove al PSUC.

Anna Baqués Capellades

Anna Baqués Capellades

41 anys. Tècnica especialista en Jardineria, professió a la que es va dedicar als inicis de la trajectòria professional i en la que va muntar una petita empresa, vivint fora del Penedès. Va estudiar Viticultura i Enologia, professió a la que es dedica actualment i que li ha permès viatjar i conèixer altres indrets del món. Amb la seva formació molt lligada a la terra i a l’entorn mostra una estima pel territori i la naturalesa. Consumidora de proximitat, productes ecològics i de cooperatives sempre que pot. Va créixer amb l’esplai Els Cargols i també com a jugadora del Bàsquet Subirats. És sòcia del Centre Agrícola de Sant Pau. Vinculada a l’assemblea local de la CUP militant-hi des dels seus inicis és regidora i també consellera comarcal.

Helena Llongueras Sueiro

Oriol Rovira Bertran

Xènia Sendra Luna

Alberto Romero Márquez

Mercè Mallofré Raventós

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!