Municipals 2019

Vilobí del Penedès

Consulta els resultats

VILOBÍ I PREPÚBLICA-ACORD MUNICIPAL

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

1.         Crear un Consell de Poble amb representants de tots els barris i entitats del poble, per garantir que la veu dels veïns arribi nítidament a l’Ajuntament, i impulsar una nova ordenança de civisme.

2.         Impulsar un Pla d’Ús d’energia verda a les instal·lacions municipals i promoure l’ús de l’energia verda per part de particulars.

3.         Eliminar l’ús del glifosat (plaguicida cancerigen) per part de la brigada en les tasques de manteniment i fer un pla de neteja de carrers, camins, rieres i torrents.

4.         Impulsar un pla pedagògic transversal vinculat al Parc dels Talls.

5.         Recuperar la figura del conserge a l’escola de Vilobí.

 

Candidats

Ramona Suriol Saumell

Ramona Suriol Saumell

Ramona Suriol, tinc 66 anys i sóc mestra jubilada. Professionalment ha estat vinculada durant molts anys a l’educació especial a Barcelona, al Garraf, i l’Alt Penedès. Ha estat voluntària en diferents entitats relacionades amb el suport a persones amb dificultats i ha desenvolupat la capacitat d’escoltar i empatitzar. Des de l’alcaldia serà el pal de paller perquè Vilobí se sumi a un projecte nacional més humà amb polítiques pensades per a les persones.

Josep Maria Flores I Travesa

Sara Miralpeix I Petit

Joan Marquès I Carbajo

Angels Vallès I Almirall

Albert Zafra I Soler

Maria Teresa Nin I Llort

Roger Martí I Torres

Natàlia Vidal I Raventós

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!