Municipals 2019

Vilobí del Penedès

Consulta els resultats

CUP VILOBÍ DEL PENEDÈS-ALTERNATIVAMUNICIPALISTA

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

Pressupostos i participació ciutadana: destinar el 50% de les inversions reals del pressupost a participació ciutadana i a consultes sobre la destinació d’aquests pressupostos, per una banda, i per l’altra, obrir al poble l’opció de presentar intervencions i accions concretes, assumides també per aquest pressupost.

Urbanisme i ecologisme: dur a terme un replantejament urbanístic d’algunes zones del poble perquè es potenciïn els vincles socials, els punts de trobada veïnals i el teixit de les xarxes ciutadanes. Tots els plantejaments urbanístics han de partir d’un urbanisme que prioritzi l’ecologisme, la història i la integració amb l’entorn.

Defensa del territori: protecció real dels Pèlags com a espai natural. Dur a terme els processos necessaris per aconseguir una catalogació de Parc Natural.

Educació: inversió econòmica en els equipaments logístics de l’escola i l’escola bressol del poble, i acompanyament i inversió en recursos pedagògics per vetllar per una educació integral i viva.

Cultura i història: promoure i garantir propostes culturals arrelades a la cultura popular i d’avantguarda, i que una part d’aquestes tingui present la història del poble i el seu passat.

Candidats

Anna Freixedas Martínez

Anna Freixedas Martínez

35 anys, Bellver
Integradora Social
Compromesa amb la lluita per la igualtat de gènere, els drets socials i la llibertat dels països catalans.
Crec fermament en el municipalisme i en el treball de base participatiu per fer del poble un lloc millor.

Montserrat Raventós Insensé

Jordi Baradad Baldomà

Ivan Mata Armeijach

Laia Carreras Vilagran

Daniel Marqués Blanch

Marta Casas Ayats

Eudald Suriol Ferré

Martí Riu Vallvé

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!