Municipals 2019

CUP CALAFELL-ALTERNATIVA MUNICIPALISTA

Candidats

Kilian Jesús Fuertes De La Rosa

Kilian Jesús Fuertes De La Rosa

Tècnic en Integració Social i Mediació Comunitària. Vinculat a la lluita del poble sahrauí i membre de Baix Penedès amb el Sàhara, també va ser militant de l’Assemblea de Joves de Calafell. Actualment treballa com a tècnic sociolaboral. Nascut a Calafell, decidit a millorar la situació del municipi.

Maria Dolors Terron Sacristán

Maria Dolors Terron Sacristán

Actualment jubilada. Comptable, sempre he treballat en aquest sector. Ha format part durant molts anys de l’Esbart Dansaire Manresà. Ha fet teatre als Carlins de Manresa i de voluntària al servei social de menjadors a Igualada. A Calafell és actualment membre del Grup de Teatre la K-mama i va ser una de les de les fundadores de l’entitat Refugiades Calafell, de la que encara en forma part. És sòcia de la cooperativa Som Energia.

Guifre Artal Ferrer

Guifre Artal Ferrer

Cambrer. Autònom. Historiador. Jugador de Rugbi. Aficionat a les abelles. Militant en diferents organitzacions de l'Esquerra independentista des del 1999. Ha estat membre dels Guaite'ls, de l'Assemblea de Joves de Calafell i actualment ho és dels Amics del Patrimoni.

Elisenda Casals Fontanillas

Elisenda Casals Fontanillas

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i estudiant de Màster de Dones, Gènere i Ciutadania. Vinculada al moviment feminista i membre de la Malva Acció Feminista. Ha participat en diferents associacions del poble com Refugiades Calafell, la Coral Llebeig i l’Esbart Dansaire.

Estefanía Pérez García

Estefanía Pérez García

Llicenciada en Sociologia. Militant de la CUP local i nacional des del 2015. Ha estat integrant de Refugiades Calafell i actualment està vinculada a la Malva Acció Feminista

Xavier Adriá Seras Padros

Anna Triado Soler

Albert Sabater Planisi

Alaia Sola Saura

Jan Bolet Olivella

María Isabel Martos Hinojosa

Jordi Mas Terron

Ailen Seras Padrós

Roger Sola Saura

Lluis Guinovart Seijo

Patricia García Bonvehí

Marina Vila Terrón

Arnau Josep Pou Cruanyes

Oriol Saura Olivella

Albert Pijoan Hereu

Ivan Montejo Sarias

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!