Municipals 2019

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde o el seu partit forma part del govern?


Si sóc nomenat alcalde o bé, el meu partit formés part del govern, les primeres cinc accions que duria a terme són: Potenciar i treballar conjuntament amb afers socials i el banc d'aliments per tal que cap calafellenc/a quedi en risc d'exclusió social i pressionarem els bancs per tal d'aconseguir lloguers socials per aquells més desfavorits. Farem un hotel d'entitats per tal de facilitar a les entitats suport d'infraestructura, gestió i millora administrativa. Realitzarem un estudi per tal de dotar als edificis municipals d'energies renovables amb la finalitat d'aconseguir l'any 2023 que el 30% de l'energia consumida sigui pròpia. Millorarem els serveis d'autobusos, amb recorreguts més ràpids i eficients i no deixarem cap nen sense transport escolar. I finalment, augmentarem la presència policial, així com els policies de proximitat a les zones de vianants, incrementarem la ràtio de policies en l'època estival i reordenarem el cos policial segons les demandes del municipi.

Candidats

Carles Martín I García

Carles Martín I García

Sóc el Carles Martin, casat i pare de dos fills. Treballo de Relacions Públiques al departament d'enoturisme d'una gran bodega del Penedes com a responsable de sala degustació i botiga. També sóc delegat sindical en l'àmbit estatal per CCOO.

Com un dels portaveus de la plataforma cap nen sense bus a Calafell estic molt orgullós de la feina que vàrem fer.
 

María Elena Zapater I Roig

María Elena Zapater I Roig

Óscar Albaiceta I Albi

Óscar Albaiceta I Albi

Cristina Megias I Amadó

Joan Rovira I Mañe

Mónica Casanova I Cachinero

Francesc Armengou I Goma

María Carmen Moreno I Arroyo

Joan Mas I Romeu

Eva Morales I Pereita

Jordi Casellas I Rosas

Roser Pascual I Serra

David González I Mansilla

Rosa Antonieta Toscano Duman

David Invernon I Pérez

Raquel Piqué I Badia

Manuel Rodríguez I Flores

Anna Catalá I Sala

Joaquim Pibernat I Avellaneda

Meritxell Jornet Ortoll

Joan Soler I Guasch

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!