Municipals 2019

ALTERNATIVA MUNICIPALISTA

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

1. Promoure activament la proposta de Regió Agroalimentària del Penedès com alternativa al Logis Penedès
2. Fer una auditoria econòmica i financera, acompanyada d'un pla per a tornar a dotar de recursos materials i personals l'administració local i millorar-ne l'organització interna.
3. Elaboració d’un Pla de mesures per a fer front a la necessitat d’habitatge.
4. Fer un pla de gestió i dinamització de Can Freixes amb l’objectiu que passi a ser un espai de socialització i de democratització de la cultura.
5. Elaborar i dur a terme el Pla Educatiu d’Entorn de l’Arboç (PEE) com a plataforma estable de participació, coordinació i treball de tots els actors implicats en l’educació del poble

Candidats

María Mestre Montserrat

María Mestre Montserrat

Arbocenca de 35 anys. Llicenciada en Ciències ambientals, màster en Agricultura ecològica i tècnica en Vitivinicultura. Treballa en projectes d'assessorament i recerca en l’àmbit del medi ambient i en foment d’autoocupació i el cooperativisme. Del grup de grallers Els Vinardells, participa en iniciatives culturals i polítiques com l’Ateneu arbocenc, el CDR o les caramelles, entre altres.

Julián Fernández Esteban

Julián Fernández Esteban

Fa 40 anys que viu a l’Arboç. Electricista, bodeguer, camioner i borregaire molt implicat en el seguici popular del municipi.  

María Plana Guasch

María Plana Guasch

Filòloga catalana de 30 anys. Professora de Català a l’educació pública secundària, feminista i implicada en la lluita pels drets lingüístics, socials i culturals als Països Catalans, així com en diversos elements de la cultura popular. Militant de diverses organitzacions de l’Esquerra independentista

María Catalá Sentis

María Catalá Sentis

Nascuda a l’Arboç fa 40 anys. Secretària, BRPFs en Flors de Bach, mestra en diverses modalitats de teràpies alternatives i remeiera

Jose María Holgado García

Jose María Holgado García

Autònom, informàtic de professió i músic aficionat. Viu a l’Arboç des de fa 45 anys i participa activament en diverses entitats culturals i associacions de la vila.

María Jané Mitjans

Psicòloga arbocenca encarregada de l’àmbit de protecció a la infància al Consell Comarcal del Baix Penedès. Implicada en el Ball de Pastorets de l’Arboç i l’Escola Contrapunt. 

Carmina Malagarriga De Broto

Carmina Malagarriga De Broto

Regidora de la CUP de l’Arboç. Treballa en una emissora pública i afèrrima defensora i usuària dels serveis públics. Implicada des de molt jove a grups socials i polítics d’alliberament i denúncia. Interessada en la creació, la lluita justa, l’esperanto i la desobediència.

Xavier Berber Olivella

Xavier Berber Olivella

Exregidor i responsable econòmic de la CUP de l’Arboç de 33 anys. Titulat en Direcció Esportiva i Planificació Estratègica, Gestió Esportiva i Sport Management exercint com a Data Scout de bàsquet.

María Del Valle Muñoz Repiso Jurado

María Del Valle Muñoz Repiso Jurado

Nascuda a Barcelona fa 51 anys. Comercial, dependenta i cuidadora. A l’Arboç des de fa 18 anys. Mare lluitadora apassionada de la lectura.

Jose Antonio Pérez Velasco

Jaume Auví Vila

Miquel García Rovira

Mercé Mestre Montserrat

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!