Municipals 2019

CANVIEM L´ARBOÇ

Compromís

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

Quines són les 5 primeres accions que es compromet a tirar endavant si és nomenat alcalde/alcaldessa o el seu partit forma part del govern?

1. Volem edificar un govern obert basat en la transparència i la participació ciutadana.

Retransmetre els plens en directe per ràdio l’Arboç perquè tots els vilatans puguin conèixer què passa al nostre ajuntament i al nostre municipi. Recuperarem la comissió de festes per posar l’organització dels esdeveniments en mans de la gent. Farem assemblees i consultes ciutadanes per decidir els temes que interessen.

2. Volem un municipi cohesionat on la diversitat sigui viscuda i entesa com una riquesa.

Treballarem perquè el nostre municipi es caracteritzi per la igualtat d’oportunitats, que tots els ciutadans i ciutadanes tinguin la possibilitat de portar una vida digna i amb capacitat de participació social. Som una societat diversa, plural, heterogènia i la volem cohesionada, i ningú n’ha de quedar exclòs per raons econòmiques, socials, de gènere, d’origen, etc.

3. Volem un espai cívic basat en la convivència, aconseguit sobretot amb mediació i diàleg. Treballarem per una vila més neta i cívica. Posarem a l'abast dels arbocencs totes les eines necessaries per aconseguir que carrers i places netes siguin un dels trets distintiu de la nostra vila.

4. Volem treballar pel desenvolupament local mitjançant polítiques actives d’ocupació, especialment en els col·lectius amb més dificultats, que siguin integrals i que tinguin en compte el territori. Volem fer xarxa amb les empreses locals per posar en comú problemàtiques o necessitats i perquè l’Ajuntament actuï com un interlocutor vàlid i pugui reduir l’atur local o intentar millorar les condicions de les persones que treballen al municipi.

5. Entenem l'educació com a motor de canvi de les dinàmiques socials del poble que facilita la cohesió, l'arrelament i el desenvolupament integral de les persones mitjançant una acció inclusiva i sistèmica. 

Per aquest motiu, volem contribuir a donar una resposta integrada i global a les necessitats educatives del poble, ja sigui en l'àmbit formal, amb suport a la llar, les escoles i l'institut en la seva rasca, com en el no formal, impulsant espais socials, familiars i de lleure.

 

Candidats

Montserrat Ventura Jane

Montserrat Ventura Jane

Em dic Montserrat Ventura Jané. Visc al municipi on vaig néixer, créixer i estudiar. Hi visc amb el meu marit i tenim dos  fills. Gaudeixo treballant d'administrativa i d'òptica-optometrista. M'agrada molt llegir, fer cursos i formacions tant personals com professionals, la natura, els animals i la música. Estic molt contenta i il.lusionada en aquest projecte nou, conjunt i transversal que hem elaborat tots els que formem part de la llista del CLAM. Em considero una dona amb voluntat i empenta que sempre he lluitat i continuo lluitant per l'evolució i millora de l'Arboç.

Marcos Albareda García

Marcos Albareda García

Gemma Sarduní I Palau

Jordi Alborná I Urpi

Wafa Tahiri Tahiri

Antonio Calvet Garrido

Tamara Luque García

Salvador Torras I Blanco

Gloria Molina Doñate

Ismael Sanz García

Ester Auví I Vila

Carles Ribe I Solé

Teresa Vallverdú I Alborná

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!